DANSKE BANK


PROJEKT BESKRIVELSE

2010

Projektering og opgradering af bankens Notes/Domino platform fra R7.5 => 8.52 vha. TeamStudio. Med TS kan man søge og erstatte i en hel Notes databases designelementer, og det er også muligt at eksportere dokumenter til PDF, analysere et design og versionsstyre udvikling, så flere udviklere nemmere kan arbejde i den samme database, uden at "forstyrre" hinanden.

2006

Konvertering/test af 2 irske bankers Notesdatabaser til Danske Bank standard. Dette foregik ved at de irske bankers databaser blev analyseret, og påført en Notestemplate (*.ntf) med Danske Banks design, indeholdende både nyt layout og ny funktionalitet. Jeg havde ansvar for 25 forskellige databaser med primært juridiske tekster. Opgaven strakte sig over påsken 2006, og vi kom i mål med konverteringen med succes!

2002

Design og udvikling af Notesapplikationen Opgaveoverblik til håndtering af opgaver bl.a. mht. deadlines, fakturering, cost/benefit og arkivering. Opgaverne var af intern karaktér i Danske Bank, og vi overholdt den deadline der var sat i august, så medarbejderne kunne anvende værktøjet umiddelbart efter ferien.