IBSEN PHOTONICS


PROJEKT BESKRIVELSE
2017-2019
I 2017-19 udviklede LHCom et stort Lotus Notes Domino baseret ERP system til Ibsen Photonics Spektrometer produktion.
Systemet håndterer hele processen til Ibsens produktion af OEM spektrometre, herunder lagerstyring, salg/forecast, logistik og indkøb.
Applikationen blev bygget i Lotus Notes R9, og indholdt også et avanceret Log-system, så alle transaktioner kunne spores i systemet.

Notes/Domino Client/Server

Den blev udviklet i tæt samarbejde med Kristian Buchwald som er ansvarlig for VP Gradings hos Ibsen, og Tina Byrgesen, som er Ibsens indkøber! Applikationens hele store force, er udnyttelse af Domino platformens client/server arkitektur, der gør at systemet kan servicere alle brugere på samme tid, upåagtet de mange forskellige services fra systemet brugerne benytter. Lige fra indkøbsafdelingen, der lægger salgsordrer og forecasts ind, til produktionsafdelingen der styrer hele den fysiske samling af spektrometrene. Og til indkøb som styrer alle bestillinger fra Ibsens leverandører af komponenter til spektrometer produktionen. Ledelsen fik også et værktøj til at se værdien af varelageret, samt til at følge med i den nuværende og historiske produktionskapacitet.
PROJEKT DETALJER