VALCON


PROJEKT BESKRIVELSE

2009

Notes R8.51: Implementering af en multinavigator til flere forskellige Notes versioner, og udvikling af widgets til visning af nyheder og events for firmaets medarbejdere.
Valcon er ét af de førende konsulentfirmaer i Europa. De har skandinaviske rødder og en international profil, og skaber værdi på stadig mere komplekse markeder i konstant forandring.

At arbejde med mennesker

At arbejde med Valcon betyder at man arbejder med mennesker der ved hvordan man forbinder strategi og operationer. Valcon har stor erfaring og de rette kompetencer til at finde de løsninger, der fungerer i praksis og ikke kun på papir.
Den ultimative udfordring i de fleste virksomheder, er ikke manglen på strategiske mål eller operationelle processer - det er hvordan man forbinder de to. For Valcon handler det om tankegang, og de har en formel for det. De kalder det "HVORDAN".
Hos Valcon hjælper de virksomheder med at udvikle løsninger, der fokuserer på de kritiske succesfaktorer gennem effektive økonomiske driftsmodeller, målrettede KPI'er og gennemsigtig performance management, der forbinder aktionærernes værdi, operationel ekspertise og individuel præstation. Deres helhedsorienterede perspektiv på din end-to-end finansielle driftsmodel opnår resultater gennem flere målinger, der forbinder driftsresultater med økonomiske resultater. Alt dette understøttet af sømløse digitale økonomisystemer. Din organisation vil opnå betydelige forbedringer i dine serviceniveauer i forhold til at levere kvalificeret support til ledelsesbeslutningsprocesser på alle niveauer.