LEXMARK


PROJEKT BESKRIVELSE

2005

LHCom sørgede i 2005 for indbygning af sikkerhed i Lexmarks eksisterende salgsstyringsapplikation og udbygning med funktionaliteter som mødebekræftelse, dataeksport og vedhæftning af indgående mails til sælgerens sagsdokumenter.
Udviklingen blev forestået sammen med firmaets salgschef Henrik Nielsen og hjalp sælgerne med at styre kundemøder og kunne overskue kommunikationen med Lexmarks email korrespondance med kunderne.

Dataanalyser og visualiseringer

Lexmark MPS samler værktøjer og løsninger som del af deres ledelsesmodel. De levererinteraktive dataanalyser og visualiseringer, ikke regneark og statiske præsentationer. Med deres indbyrdes forbundne systemer kan de levere meningsfuld udskrivningsanalyse, der giver øget synlighed, bedre digitaliseringsmuligheder og øget tillid til, at kundens system er helt under kontrol.
Ved at anvende en datastyret, branchefokuseret fremgangsmåde skræddersyr de et fleksibelt økosystemsdesign, der imødekommer dine nuværende behov og tilpasser sig fremtidige krav. De optimerer også din understøttende it-infrastruktur med løsninger, der kan udnytte vores bredt anerkendte, cloudbaserede arkitektur. Når tiden kommer, vil data og analyse guide os intelligent til kun at erstatte de enheder, der er ved slutningen af deres brugbare liv – hvormed vi eliminerer de afbrydelser, der følger med en implementering i fuld skala.