FUJITSU (for Telia)


PROJEKT BESKRIVELSE

2014

Videreudvikling af Telia´s Domino platform vedr. firmaets HR-system og SAP integration. LHCom arbejdede på hele 15 forskellige Domino databaser hos Telia, og sørgede for at de alle arbejdede sammen som et hele, dvs. at både adgangs- og HR databaser trak på de samme grunddata på Telia's Domino server. Integrationen omfattede også firmaets Storage/Backup løsninger samt deres Change Management og Firewall Request database.

LHCom havde god erfaring med SAP fra et tidligere konsulentjob hos MAS/IBM hvor jeg byggede et selvstændigt system til administration af SAP konsulenternes tid og kompetencer.

2013

Portering af Telia´s Domino platform til Sverige, og videreudvikling af HR-system og SAP integration. LHCom sad i perioder hos Telia på Amager, og sørgede for at portere Telias danske platform til deres svenske søsterselskab. Jeg havde en god dialog med Telias IT-direktør, og udviklede i samarbejde med udviklerne hos Fujitsu, en række forbedringer til Telias systemer, der i blandt performance og reliability.