ICOPAL


PROJEKT BESKRIVELSE

2017

Udvikling af ”Claims Database” i Lotus Notes v9. Med Claims databasen blev Icopal i stand til på succesfuld vis at håndtere diverse fordringer og fejlhåndteringer i hele organisationen. Claims blev opdelt i forskellige niveauer, alt efter aktualitetsgrad, og fik tildelt alerts derefter.

Udviklingen foregik i godt samarbejde med Icopals IT-Chef Allan Søgaard, som jeg havde en god sparring med gennem alle de 9 år jeg var konsulent for Icopal, og indbefattede også arbejde for flere af Icopals udenlandske afdelinger.

2012

Udvikling af ”Production Database” i Lotus Notes v8, med tilhørende Webinterface i XPages, baseret på Extension Libraries. XPages er en udvidelse af IBM's Java Server Faces med en serverside JavaScript runtime i den velkendte NoSQL database IBM Domino.

2008-2009

Tilretning af applikation til udsending af spørgeskemaer og udvikling af VB appl. baseret på WebServices, til indrapportering af Tagdækkernes timer onsite. En tagdækker lægger typiskt sine arbejdstimer ind i systemet umiddelbart efter endt opgave, og dette skal derfor kunne gøres mobilt og nemt.