Tilbage til Blog
LHCom holder kursus i IBM Watson Chatbots

IBM Watson online kursus gjort nemt!

IBM Watson training afholder vi nu, pga. coronapandemien, online via Zoom. Vi inviterer dig automatiskt via en email på kursusdagen! Kurset varer 4 timer, og du kontakter blot Lars@LHCom.dk når du har brug for et kursus!

Vi har foreløbig holdt kurset online for Atea: https://lhcom.dk/atea-koebte-online-watson-kursus/

På chatbot kurset lærer dig hvordan du strukturerer, opbygger, tester og implementerer din egen IBM Watson Assistant Chatbot, og vi sender fra mødelokalet Lasten fra Værftet i Køge.

På de 4 timer bliver du også fortrolig med at initiere dit eget IBM Cloud, som er grundlaget for at kunne udvikle en Watson Chatbot.

Godkendt af IBM

Kurset er testet og godkendt af selveste IBM som var på vores kursuscenter i foråret 2019.

Kurset er på dansk, hvilket sikrer at også ikke sprogkyndige forstår det hele, og nemmere kan stille spørgsmål.

Vi har blandt andet afholdt kurset med stor succes for Struers og Sydvestjysk Sygehus, så de kan give kunderne en bedre support, 24/7/365.

Når Corona pandemien er borte, afholder vi igen både offentlige chatbot kurser på Værftet i Køge, eller kommer ud til dig og afholder det som firmakursus. Kontakt Lars@LHCom.dk for yderligere info!

Din underviser er Lars Hendriksen.

Lars er 52, uddannet softwareingeniør, og har siden 1992 arbejdet i ind- og udland med store og små softwareprojekter, og undervist flere firmaer i udvikling af IBM Watson Assistant Chatbots.

Lars holder til på Værftet i Køge, som er et charmerende kontorhotel ved Køge Å. Lars underviser normalt i Værftets gamle bådehal (Salen) som kan rumme op til 50 mennesker, men hvor holdene typiskt er på 10 deltagere, for at kunne undervise intensivt, så alle får så meget som muligt ud af det!

Se denne lille video omkring hvad vore chatbot kurser indeholder. Lavet i samarbejde med Værftet Productions.

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog