Tilbage til Blog
No Cure No Pay

Watson Chatbot – No cure, No pay!

Flere og flere firmaer har set idéen med at have en IBM Assistant Chatbot til at forbedre deres kundesupport, og kunne svare deres kunder 24/7/365.

Men det kan godt virke lidt uoverskueligt at komme igang, da en god chatbot er ret kompleks at bygge!

Derfor har LHCom lavet et koncept efter devisen “No cure, no pay!” Dvs. at vi opretter din chatbot gratis, så du kan prøve teknologien af, uden at være bekymret for økonomien!

Det eneste du skal, er at udfylde en simpel formular med de spørgsmål og svar som du ønsker at chatbot’en skal kunne håndtere! Så vender vi tilbage med en funktionel chatbot til dit website!

Husk at der for hver Dialog skal være mindst 5 spørgsmål til hvert svar, og at chatbotten skal indeholde mindst 20 dialoger – se et eksempel på en dialog, med spørgsmål og svar, herunder:

Spm. 1: Hvornår holder I åbent ?
Spm. 2: Hvad er jeres åbningstider ?
Spm. 3: Holder I åbent om lørdagen ?
Spm. 4: Hvornår lukker jeres butik ?
Spm. 5: Holder I lukket om søndagen ?
Svar: Vi holder åbent alle dage fra Mandag til Lørdag fra kl. 9 – 16.

 

Jo flere spørgsmål (som kunden kan finde på at stille) man udfærdiger for det enkelte svar, desto bedre muligheder giver man chatbotten for at give kunden det rigtige svar!

Du kan oprette din chatbot via knappen sidst i dette blogindlæg (OPRET CHATBOT), og gem den undervejs (SAVE CHATBOT), hvis du vil arbejde på spørgsmålene og svarene over længere tid. Du kan altid hente din chatbot igen vha. LOAD CHATBOT.

Du skal bare huske din email og det indtastede password, så kan du hurtigt vende tilbage til hvor du kom fra!

Når du har lavet alle spørgsmål og svar, trykker du blot “SUBMIT FINAL CHATBOT“! Derefter modtager vi en besked om at din chatbot er klar, og vi vender tilbage med din chatbot indenfor 48 timer!

Chatbotten er din, helt gratis, i én måned! Hvis du herefter fortsat ønsker at benytte chatbotten, så koster den kun DKK 1.995 + moms, og vi sørger for at få den overført til dit eget IBM Cloud, så du selv kan udvikle videre på den – eller få os til at gøre det for dig!

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog