Tilbage til Blog
Atea kursus af LHCom

Atea købte online Watson kursus

Atea Ballerup købte i Januar 2021 LHCom’s “IBM Watson Chatbot” kursus via Zoom, og efter kun 4 timer kunne alle kursisterne oprette, konfigurere, teste og implementere en Watson Chatbot.

Pga. corona pandemien afholder vi pt. vore kurser online via Zoom, og det giver mulighed for større fleksibiltiet overfor kunden. Kurset kræver ikke booking af et kursuslokale, og kan foregå når kunden ønsker det. Kursisterne skal heller ikke nødvendigvis sidde på samme lokation, men kan alligevel “være sammen” online på kurset.

På chatbot kurset lærer jeg dig hvordan du strukturerer, opbygger, tester og implementerer din egen IBM Watson Assistant Chatbot, og vi sender fra mødelokalet Lasten på Værftet i Køge.

På de 4 timer bliver du også fortrolig med at initiere dit eget IBM Cloud, som er grundlaget for at kunne udvikle en Watson Chatbot.

Kurset er testet og godkendt af selveste IBM, og er på dansk!

Anbefaling af IBM Watson kurset fra Niat Aman (Atea)

Godkendt af IBM

Vi har blandt andet afholdt kurset med stor succes for Struers og Sydvestjysk Sygehus, så de kan give kunderne en bedre support, 24/7/365.

Når Corona pandemien er borte, afholder vi igen både offentlige chatbot kurser på Værftet i Køge, eller kommer ud til dig og afholder det som firmakursus. Kontakt Lars@LHCom.dk for yderligere info!

Din underviser er Lars Hendriksen.

Lars er 52, uddannet softwareingeniør, og har siden 1992 arbejdet i ind- og udland med store og små softwareprojekter, og undervist flere firmaer i udvikling af IBM Watson Assistant Chatbots.

Lars holder til på Værftet i Køge, som er et charmerende kontorhotel ved Køge Å. Lars underviser normalt i Værftets gamle bådehal (Salen) som kan rumme op til 50 mennesker, men hvor holdene typiskt er på 10 deltagere, for at kunne undervise intensivt, så alle får så meget som muligt ud af det!

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog