Tilbage til Blog
LHCom udviklede hele Ibsen's Spektrometer ERP system i IBM Notes 9

Application afsluttet for Ibsen Photonics

IBM Notes 9 blev fundamentet, da LHCom fra 2017-19 udviklede ERP-systemet “FLOW” for Ibsen Photonics, til styring af deres Spektrometer produktion.

Systemet dækker lagerstyring, produktionstyring, indkøb og salg, samt integration til Ibsens andre databaser, for at hente kunde- og stamdata for spektrometrene, og CRM data for kunderne.

Ibsen havde brug for IBM Notes 9’s stærke Client/Server model, idet flere afdelinger af firmaet skulle arbejde sammen om produktionen.

Indkøb har oversigter over samtlige komponenter som spektrometrene består af, og alle produktionstider og igangværende/planlagte ordrer, så de kan time alle indkøb ifht. produktionschefens plan. Dette bliver styret ved at oprette en serie af Need-dokumenter, så behovet for den enkelte komponent kunne følges. Og ved at styre komponenten på tværs af forskellige spektrometertyper, kan indkøbene optimeres, og større rabatter kan opnåes!

Forecast filtre gør at man kan følge den enkelte komponent, eller det samlede Spektrometer. Og et logsystem sørger for at alle transaktioner logges, så evt. fejl i flowet kan traces og behandles.

IBM Notes 9 kyndig og VP Gratings Expert Kristian Buchwald ledede projektet FLOW hos Ibsen Photonics

Systemet blev udført i samarbejde med Ibsens projektleder Kristian Buchwald, som var en rigtig god sparringspartner og inspirator på projektet! Og så var det jo skønt som udvikler, at projektlederen kendte IBM Notes 9 og dets muligheder.

Tak for et godt projekt!

 

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog