Tilbage til Blog
Watson won Jeopardy in 2011 over some of the worlds best Jeopardy champions

Watson vandt Jeopardy i 2011

Watson og Jeopardy vil altid være 2 ord som hænger uløseligt sammen, for det var i 2011 at IBM Watson Assistant vandt over nogle af verdens bedste Jeopardy champions. Ægte IBM Watson History!

Det var beviset på at maskinen havde indhentet manden, og at AI teknologien endelig var på vej til at gøre sig gældende! Og idag, 10 år senere, har mange store firmaer taget teknologien til sig, og yder support alene vha en Watson chatbot.

Se den korte video herunder (3 min 45 sek) og nyd den spændende dyst:

Og hvad kan du så bruge Watson teknologien til ? Udover at vinde Watson Jeopardy 😉 Rigtig meget!

Og det helt store lige nu er at yde den bedste support til dine kunder, 24/7/365! For det kan en rigtigt bygget IBM Watson chatbot, som jeg har undervist flere store virksomheder i.

På kurset lærer jeg dig hvordan du strukturerer, opbygger, tester og implementerer din egen IBM Watson Assistant Chatbot. Og vi sender fra mødelokalet Lasten på Værftet i Køge.

På de 4 timer bliver du også fortrolig med at initiere dit eget IBM Cloud, som er grundlaget for at kunne udvikle en Watson Chatbot.

Se her hvad Niat fra Atea lærte på kurset:

Anbefaling af IBM Watson kurset fra Niat Aman (Atea)Godkendt af IBM

Vi har blandt andet afholdt kurset med stor succes for Struers og Sydvestjysk Sygehus, så de kan give kunderne en bedre support, 24/7/365.

Når Corona pandemien er borte, afholder vi igen både offentlige chatbot kurser på Værftet i Køge, eller kommer ud til dig og afholder det som firmakursus. Kontakt Lars@LHCom.dk for yderligere info!

Lars Hendriksen

Din underviser er Lars Hendriksen.
Lars er 52, uddannet softwareingeniør, og har siden 1992 arbejdet i ind- og udland med store og små softwareprojekter, og undervist flere firmaer i udvikling af IBM Watson Assistant Chatbots.

Lars holder til på Værftet i Køge, som er et charmerende kontorhotel ved Køge Å. Lars underviser normalt i Værftets gamle bådehal (Salen) som kan rumme op til 50 mennesker. Holdene er dog typiskt kun på 10 deltagere, for at kunne undervise intensivt, så alle får så meget som muligt ud af det!

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog