Tilbage til Blog
SMV Digital Dansk Industri Digital Kickstart April 2020

Søg op til kr. 100.000 hos SMV:Digital

SMV Digital:

SMV Digital kan hjælpe mange firmaer, der har brug for en økonomisk håndsrækning efter Coronakrisen. De kan løfte din digitale platform, og få boostet din IT, så du er bedre rustet til den øgede konkurrence.

Derfor giver smv:digital op til kr. 100.000 i støtte til rådgivning. Se den rigtig gode video her:

og ansøg her:

Rådgiver: https://smvdigital.dk/raadgiver/opret-raadgiver-cv

Virksomhed: https://smvdigital.dk/raadgiver/soeg-raadgiver

LHCom har ansøgt som Rådgiver, og kan hjælpe dig med undervisning i, og implementering af IBM Watson Assistant Chatbots eller udvikling på din Notes/Domino platform. Se vores fine referenceliste.

Tid:

Din tid bliver en kritisk ressource efter krisen, og du bør derfor overveje at investere i software som kan frigive tid fra din support, ved at give dine kunder adgang til generelle svar via en Chatbot på dit website.

36 kommuner er gået sammen om at indkøbe IBM Watson Assistant til Den Digitale Hotline (DDH), og det viser at man fra centralt hold satser stort på borger-/kundeservice, og det er netop god service, 24/7/365 som bliver en vigtig konkurrenceparameter i den kommende tid.

Og det er sådanne projekter du nu kan få tilskud til fra smv:digital, og som jeg meget gerne vil være din rådgiver på, når du har fået bevilget støtten!

Du kan også læse mere om initiativet hos Dansk Industri!

Held og lykke med ansøgningen!

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog