Tilbage til Blog
Ibm Watson Discovery

IBM Watson Discovery – en kort guide.

IBM Watson Discovery er en AI-drevet søge- og tekstanalysemotor, der bruger innovativ og moderne forståelse af naturligt talt sprog.

Dvs. at man kan fodre Watson med store mængder data med samme struktur. I disse data kan motoren finde diverse mønstre og sammenhænge, som ellers ville være svære at gennemskue.

Ovenstående er også det man kalder “Semantisk Søgning“, hvilket dækker over meget end blot søgning udfra søgeord.

I modsætning til traditionelle søgemaskiner, så tilføjer Watson en kontekst til svaret, når du stiller et spørgsmål. Watson gennemlæser simpelthen (lynhurtigt) alt indholdet i dine tilsluttede datakilder, og angiver den mest relevante passage. Watson leverer også data fra kildedokumenterne og/eller links til websiden.

En mere intelligent søgeoplevelse, som arbejder med naturlig sprogbehandling, der gør al søgbar information let tilgængelig.

Til venstre kan du se en skematisk visning af hvordan Watson Discovery arbejder med dine data, og hvad der gør den unik ifht. til en traditionel søgning.

LHCom v/Lars Hendriksen arbejder med, og underviser i Discovery, og hvordan man forbinder det med sin IBM Watson Assistant Chatbot.

Et rigtig godt eksempel på et Discovery er Watson Oncology, som er en gigantisk samling af undersøgelser, diagnoser og resultater/rapporter indeholdende forskellige kræftformer. Vha. Watson er det muligt at udlede sammenhænge og konkludere på alle disse data, til støtte nuværende kræftlægers daglige arbejde.

Se iøvrigt vore kommende online kurser, og denne lille video omkring hvordan IBM Watson Discovery fungerer:

IBM Watson Discovery

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog