Tilbage til Blog
Lars Hendriksen er medlem af Notesnet - Danmarks største netværk af professionelle Notes Domino konsulenter

HCL News 2019 på Notesnet seminar

HCL News 2019 var det helt store tema, da LHCom deltog på Notesnet.dk‘s årlige seminar, afholdt på skønne Hotel Søfryd i Jyllinge.

På seminaret fortalte Uffe Sørensen om planerne for de kommende versioner af Notes/Domino, som fremover vil blive udviklet af HCL. Den første v11 er annonceret til Q4-2019.

HCL News 2019 vist meget tydeligt at HCL har store og spændende planer med Notes og Domino

Som det kan ses af grafikken, så sørger HCL for at fremtidige Notes/Domino databaser er bagud kompatible! De vil i høj grad basere deres udvikling på javascript frameworket React.js fra Facebook.

Der bliver også implementeret en bedre Builder, og i en snarligt kommende version, planlægger man en “NotesStore”! Stedet hvor kunderne selv kan hente “apps” udviklet til platformen. Et meget spændende skridt for både udviklere og kunder!

HCL købte IBM Notes/Domino for svimlende 1,8 milliarder dollars, og man mærker tydeligt på HCL News 2019 at planerne er store og ambitiøse!

Der var også præsenteret 2 meget store nyheder på Seminaret: HCL Nomad og VOLT.

Nomad er en Notes klient til mobile devices (fx. iPad og iPhone), som gør Notes mere mobil! Og VOLT er et smart designerværktøj med en nem GUI, hvor man hurtigt og nemt kan lave sine Notes applikationer.

LHCom har udviklet Notes/Domino applikationer siden 1998, hvor v4 med Lotus Script var hot. Og vi har udviklet og rådgivet på mange spændende Notes/Domino projekter lige siden.

Se vores referenceliste, og kontakt mig på via formularen i bunden af siden, hvis jeg skal hjælpe med jeres projekt.

Kontakt os

LHCom er eksperter i Chatbots og IBM Watson.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din næste chatbot til dit website.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

    Tilbage til Blog