LHCom har ydet Lotus Notes support- og softwareudvikling i mange år til/hos Icopal.

2015

Videreudvikling af Icopals CRM system med diverse intelligente views og opdatering af deres software “SWING” integration med MS-Office. SWING fletter data fra Notes til Word, og kan automatiskt generere PDF dokumenter. LHCom har benyttet SWING i flere store projekter, bla. ved udarbejdelsen af applikationen MainTest for Hydro Texaco.

2014

Eksport af data fra firmaets maildatabaser med henblik på optimering af competitions og skills for den enkelte medarbejder. Icopal er meget afhængig af medarbejdernes kompetencer, og grundige med at uddanne og højne kompetencerne hos den enkelte medarbejder. Specielt tagdækkerne, som i høj grad anvender Icopal‘s produkter, er i fokus hos Icopal.

2012

Udvikling af ”Production Database” i Lotus Notes 8.53, med tilhørende Webinterface i XPages, baseret på Extension Libraries. XPages er Notes/Dominos webdevelopment interface, som bygger på den velkendte Domino server.

2008 – 2009

Tilretning af applikation til udsending af spørgeskemaer og udvikling af VB appl. baseret på WebServices, til indrapportering af Tagdækkernes timer onsite. Tagdækkerne indtaster typiskt deres timer umiddelbart efter den udførte opgave, hvorfor det er vigtigt med et dynamiskt og hurtigt interface til data i Dominodatabasen.