Frequently Asked Questions

HCom har hjulpet Aller Press med udvikling af en Lotus Notes agent til eksport af Fagmesse data

2004

Konvertering og eksport af data til brug for Aller’s Notes baserede CRM system.
Arla er en af LHComs gode referencer

2001

Tilretning af Notesapplikation til opslag af kunder via DDE fra Windows-programmet SoftPhone.
LHCom har holdt kursus online for Atea i IBM Watson Assistant Chatbots

2021

Atea hyrede LHCom til at undervise deres sælgere og projektledere i at bygge og træne deres egne IBM Watson Chatbots, i hver deres IBM Cloud. De lærte at bygge  en "IBM Watson Assistant Chatbot" fra bunden, med både Intents, Entities og Dialogs, samt teste og evaluere på brugernes interaktion med chatbotten.

IBM WATSON ASSISTANT
Kurset indbefattede også at Atea blev fortrolige med JSON koden som ligger til grund for en IBM Watson Chatbot, og at kunne rette i koden og reimportere den. De blev også i stand til at udvide funktionaliteten for chatbotten på den mest effektive måde.

WATSON DISCOVERY
Ateas kursister lærte også at integrere deres Dialog skill med et Watson Discovery, så de selv kunne lægge data ind og få Watson til at søge i dem og linke til yderligere info i svaret. Kursisterne sluttede af med at implementere deres chatbot i Wordpress, så de fik arbejdet med den i et udbredt CMS system og set den i real life. Kurset er iøvrigt testet og godkendt af IBM, som har været på kursus hos LHCom på Værftet i Køge. Kontakt os på Lars@LHCom.dk hvis du ønsker uddannelse i at udvikle IBM Watson Assistant Chatbots.

2004

Udvikling af integrationsmodul mellem Aware’s CRM-System TheWinner og Lotus Notes. Modulet blev udviklet i VB, idet TheWinner i forvejen var kodet i dette sprog.
Carmo er kunde hos LHCom, siden 2015, og har fået lavet flere Lotus Notes databaser af os, til optimering af deres forretning

2015 - 2020

Videreudvikling af Carmo´s Lotus Notes platform-udvikling, mht. flere administrative databaser.
Ceraco er en af LHComs gode referencer

2002

Design og udvikling af Notesapplikationen CeraDoku til scanning og arkivering af skøder, lejekontrakter o.lign. Databasen benytter kundens eksisterende CRM-System til vedligehold af kundeinformationer m.m.
I 3 perioder har LHCom udviklet Lotus Notes agents i Lotus Script for Danske Bank.

2010

Projektering og opgradering af bankens Notes/Domino platform fra R7.5 => 8.52, bla.a. vha. TeamStudio.

2006

Konvertering/test af 2 irske bankers Notesdatabaser til Danske Bank standard.

2002

Design og udvikling af Notesapplikationen Opgaveoverblik til håndtering af opgaver bl.a. mht. deadlines, fakturering, cost/benefit og arkivering.
LHCom har udviklet et system til Lotus Notes Client for DMdata til styring af HW assets for deres kunder

2004

Videreudvikling og tilretning af det eksisterende adm.system, som jeg udviklede for dem i 2003.

2003

Design og udvikling af system til administration af firmaets servere og diverse hardware. Systemet håndterer dynamisk forskellige operativsystemer og gør udstrakt brug af dynamiske tabeller i Notes.

2000

Udvikling af Lotus Notes applikationen SkoBase til styring af kunder/bevillinger i de enkelte kommuner.
Festo er en af LHComs gode referencer

2002

Design og udvikling af Kvalitets- og ledelsessystem til lagring og præsentation af enten statiske eller dynamiske dokumenter.